Zehirli | Konular | Kitaplar

Islami terör diye baz baz bagiran avrupa medyasinin PKK icin terörist diyemedigini biliyor muydunuz?



7 yorum

ben 2 sınıf meslek lisesi

ben 2 sınıf meslek lisesi öğrencisiyim elimde olsa şu an askere giderim teröristlerin topunu gebertir gelirdim

30.10.2007 - misafir

Bana degmeyen bin yasasin

Avrupa ne kadar ilgileniyor saniyoruz PKK konusunda ? Amerika'nin "meydani" olmus Irak ve orta dogu ülkeleri konusunda sus pus kaliyor Avrupa. Bugun amerikan askerlerinin iskencelerine karsi sahipsiz birakilan irak halkini bilmedigimiz görmedigimiz iskencelere terkediliyor, etkili bir davranis yok ortada...

Insan haklarini yerine getirmiyoruz diye Türkiye'den memnun olmayan Avrupa aslinda islamofobisini gizliyor ve bahaneler uyduruyor, fakat Islam ülkesi olarak Türkiye'nin prestijini azaltmak istiyorlar.
"Armistice International" gibi kuruluslar, Türk vatandasli bir kürdün "beni Türk polisi tecavüz etti" diye açiklamalarda bulunuyor, kisinin uydurulmus hikayesini dünyaya yayiyor, yani Avrupa çok "yilansi" bir oyun oynuyor..

Iki yüzlü bir Avrupa'nin artik ne düsündügünü o kadar muhimsememeliyiz.

gelelim Amerika'ya, Yavas yavas tüketiyorlar olani bütün kaynaklar tüketiliyor ..Afrikada milyonlarca insan aids'den, açliktan ölürken o insanlar yani basinda duran zenginliklerden faydalanamiyorlar çunku dokundurmuyorlar, bu ne haksizlik :(
Amerika kurmus planini cebini dolduruyor Afrika ülkelerinde ,Afghanistan,Irak,yakinda Iran bu ülkelerin altin,petrol,pirlanta dolu hazinelerine el koyuyorlar ama elini kana bulamadan çok sinsi bir oyunla..

Iste bu yüzden ilk cevabi uygun buluyorum "Düsmanimin düsmani dostumdur felsefesi güttükleri icin kolluyorlar" ama hedef yani dusman herzaman Musluman toplumu ::

Elanur

10.11.2007 - elanur

vATANIMIZI,BAYRAĞIMIZI

vATANIMIZI,BAYRAĞIMIZI MİLLETİMİZİ hatta kuranımızla alay eden pkk şerefsizini destekleyenler bizim dostumuz olamaz.Bu VATAN bölünmez bölünemez İNŞAALLAH onların hakkından geleceğiz.50 yaşındayım seveseve bu canımı bu vatan için gözümü kırpmadan veririm.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

12.11.2007 - RIZA

dunyanin efendileri olacaklar ya!!!

derinlerde daha neler var neler?? amerikanin basinda yahudiler var ve yahudilerinde bir hedefi var biz dunyanin efendileri olacagiz bunu once templiyerlerle baslattilar sonra bir tarikat kurdular siyon tarikati sonra bu tarikata eklenen masonlar aslen yahudi olmayan ama yahudi olmak isteyen ama yahudi soyundan olmadigi icin olamayan ve yahudilerin kullandigi masonlar.. bu insanlar dunyanin efendileri olmak istiyorlar su anda ticaretin >%70 ellerinde bulunduruyorlar ve onlara bi bakima bizde destek sagliyoruz yahudi mallarini kullanarak, niye cunku onlar daha kaliteli geliyo Allah bilir bizim sagligimizi bozmak icin neler koyuyorlardir o tukettigimiz,kullandigimiz seylerin icine mesela coca colanin icine bizim yani turklerin genlerini bozacak katki maddeleri koyduklarini biliyormuydunuz o bizim losemili cocuk icin verdigimiz kanlar testlere gitti bizde, turklerde olan koruma, cesaret, milliyetcilik, vatanseverlik gibi ve daha bir suru guzel ozelligimizi yok etmek yeni olusacak nesillerin genlerinde bu gibi ozelliklerin bulunmamasi icin katki maddeleri koyduklarini biliyormudunuz. ICMEYIN, YEMEYIN, GIYMEYIN ONLARIN URETTIKLERINIasil terorist onlar filistin,irak onlar ulke deil zaten orda olenlerde insan deil deilmi sira bizde olmasin bunu ALLAHA OLAN INANCIMIZ VE DUALARIMIZ ENGELLER dualarinizi eksik etmeyin. saygilarimla..

14.11.2007 - misafir

bence deöyle yapmalısın

bence deöyle yapmalısın
insan gerçekten vatanı için
birşeyler yapmalıdır.......

24.11.2007 - irem

Müslüman Türk Düşmanlığı

Aslında çokta yorum gerekmez açıkça haçlı zihniyetinin ad değiştirmiş halide denebilir. Adamlarda Osmanlının izleri devam ediyor İstanbula hala Konstantine diyorlar. Onların içlerine sinmesi sözkonusu olamaz. Viyana kapılarına dayanan ecdadımıza duyulan intikam duygularının devamı Pkk yı desteklemiyor kınıyoruz diyorlar ama dağda hiç bir maddi gücü olmayan eğitimsiz insanları kim besliyor? Tabiki Amerika ve yandaşları Bizim ilerlememizi istemeyenler hatta bölünmemizi isteyenler yıllarca ne oyunlar oynadılar.Sağ Sol Yok Alevi Sünni Şimdide pkk fakat inanıyorumki bizim yüce milletimiz bu sınavdan yüzünün akı ile çıkacak ve şedidimizin kanı yerde kalmayacak. Biz azıcık şeylerle tarih yazan çağ açıp kapatan asil bir soyun evlatlarıyız. Birlik ve beraberliğimizi koruyup birbirimizi sevgiyle kucaklayıp tarihi dersi hep beraber yüm düşmanlarımıza görterelim.

06.12.2007 - misafir

yorum

pkk nın aldığı silahlar ,füzeler, hepsi ya avrupa malı yada amerikan malı bizde avrupe birliğine girmeye çalışıyoruz. türkiye pkkyı bitiremez, neden; çünkü onlara orada yaşayan halk destek veriyor.
arkalarında ABD varken yanlarında avrupa birliği varken işimiz çok zor.amerika batmadan terör medeledi bitmez.yada Mehdi (a.s.)gelmeden.

11.07.2009 - misafir

Konular